Доставка и плащане

ДОСТАВКА

 

Срокът на доставка зависи от наличността на поръчаните продукти към момента на поръчката, бутикът поддържа малки количества, ако моделът е наличен може да пътува веднага към Вас, в противен случай доставката отнема от 10 до 15 работни дни.

 

Транспортните разходи /стойност на услугата + % от наложен платеж/ се поемат от клиента.

 

Доставка до офис на Спиди - 4.21 лв.

 

Доставка до адрес със Спиди - 6.77 лв.

 

Безплатна доставка за поръчки над 150 лева до офис на Спиди. Посочете в поле КОМЕНТАР офис на Спиди за коректна и навременна доставка.

 

Бележка:

Запазваме си правото да откажем всяка поръчка от клиенти, които имат предишни провалени по тяхна вина поръчки, отказ от предварителни поръчки, мълчалив отказ от приемане на пратка или отказ на пратка в интерфейса на куриерската компания, които не отговарят на опити за връзка с тях чрез телефонен разговор, поръчки от непълнолетни, както и от клиенти, които са били некоректни към наши партньори или такива, които умишлено злоупотребяват с условията ни, условията за доставка, с промоции или бонуси, или с доброто ни име, ако не носим пряка отговорност или вина за конфликтен казус, в който сме страна. В такива случаи е възможно да откажем изпълнението на постъпила поръчка, както и да прекратим членството в бонусната система на онлайн магазина, както и да не предлагаме никакъв вид покупки от нас чрез доставка или задължително да изискваме предварително заплащане на продуктите.

 

ПЛАЩАНЕ

 

Заплащането на поръчаните продукти става с наложен платеж на куриера, който Ви доставя пратката или по банков път, при който изпращането на поръчката изчаква до момента, в който парите постъпят по сметката на бутика. При използане на банков превод получавате автоматична отстъпка от 5% от стойността на поръчката.