Доставка и плащане

ДОСТАВКА

 

Всички модели, които са в наличност се доставят в рамките на 1 до 3 работни дни. Обикновено поръчки направени до 15 часа в работен ден се обработват и изпращат в същия ден. Поръчки направени след 15 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени в празнични и почивни дни се обработват в първият работен ден. За всички модели, които не са в наличност отсъства бутон КУПИ и са със статус "Очаквана наличност", при ново зареждане се визуализира бутон КУПИ.

 

Транспортните разходи /стойност на услугата + % от наложен платеж /при избор на Наложен платеж// се поемат от клиента.

 

Доставка до офис на Спиди - 4.90 лв

+ % от НП /при избор на Наложен платеж/

 

Доставка до адрес със Спиди - 7.90 лв

+ % от НП /при избор на Наложен платеж/

 

Бележка:

Запазваме си правото да откажем всяка поръчка от клиенти, които имат предишни провалени по тяхна вина поръчки, отказ от предварителни поръчки, мълчалив отказ от приемане на пратка или отказ на пратка в интерфейса на куриерската компания, които не отговарят на опити за връзка с тях чрез телефонен разговор или Вайбър, поръчки от непълнолетни, както и от клиенти, които са били некоректни към наши партньори или такива, които умишлено злоупотребяват с условията ни, условията за доставка, с промоции или бонуси, или с доброто ни име, ако не носим пряка отговорност или вина за конфликтен казус, в който сме страна. В такива случаи е възможно да откажем изпълнението на постъпила поръчка, както и да не предлагаме никакъв вид покупки от нас чрез доставка или задължително да изискваме предварително заплащане на продуктите.

 

ПЛАЩАНЕ

 

Заплащането на поръчаните продукти става:

1. с наложен платеж на куриера, който Ви доставя пратката.

2. по банков път, при който изпращането на поръчката изчаква до момента, в който парите постъпят по сметката на бутика. При използане на банков превод получавате автоматична отстъпка от 5% от стойността на поръчката.

3. с кредитна/дебитна карта с Борика 3DS.