4-те цвята на пролетта

4-те цвята на пролетта

9 февруари 2019
  • Сподели:

Пролетта е почти тук! Да, дори и да не личи по температурите навън, съвсем скоро ще заменим високите ботуши с балеринки. За да сме максимално подготвени за пролетта, решихме да сведем всички трендове и тенденции до 4 основни. Е, поне в цветово отношение! Истината е, че дори и да следваме всички новости в модно отношение, никога няма да можем да достигнем до онова чисто съвършенство, до което можем да се докоснем единствено, ако добавим нещо от себе си. Все пак, за да сме в крак със стрийт стайл момичетата от Европа, ще следваме ето тези четири цвята.

Sweet Corn

Бихме го нарекли просто „мръсно бяло“, но истината е, че от PANTONE са му дали много по-романтично име. Това е новото бяло на пролетта и лятото! Официално е.

Soybean

И отново този вкусен цвят, който е натурален, изискан, красив. Най-добре да го комбинирате с бяло или черно. Заложете на нещо сигурно!

Eclipse

Дълбок, изискан и много елегантен цвят. Отива си перфектно с дълги летни вечери и пасва идеално на синьото на морето.

Brown Granite

Наситеното кафяво е покана за вечери, близо до пясъка. Това е богат цвят, който може да бъде съчетаван с безкрайно много други цветове: бяло, бежово, дори и черно. А и ще бъде един от най-носените Pantone цветове на пролетта!

 

Източник: Fashion inside

Снимки: Pinterest, Pantone, Vogue